Haber

A Milli Futbol Takımı Japonya maçı hazırlıklarını sürdürüyor

A Milli Futbol Takımı, 12 Eylül Salı günü Belçika’da oynanacak Japonya ile özel maçı için hazırlıklarını Eskişehir’de sürdürdü. Milli futbolculardan Ozan Kabak, beraberliğe rağmen grupta yer alma iddialarının devam ettiğini belirtti. Ermenistan maçında ise “Ermenistan maçında beraberlik nedeniyle moralimiz bozuldu. İstediğimiz performansı sahaya yansıtamadık. Her şey bitmedi. 3 maçımız daha var. Bunlardan iyi sonuçlar alırsak” dedi. 3 maçla Avrupa şampiyonluğuna katılacağımızı düşünüyorum.” ” söz konusu.

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu 5. maçında Ermenistan ile 1-1 berabere kaldı. Japonya, Eskişehir Yeni Atatürk Stadı’nda. Ermenistan maçında rakibiyle çarpışan İrfan Can Kahveci, eşinin hamileliği nedeniyle kamptan ayrılan Abdülkerim Bardakcı ve maçta boyun ve göğüs travması geçiren Kerem Aktürkoğlu, antrenmanda yer almadı. teknik direktör Stefan Kuntz’un yönetimi. Oyuncular dar alanda kısa pas çalışması yaparken, çift kale maçla idmanlarına devam etti.

OZAN ​​KABAK: 3 MAÇIMIZ DAHA VAR

Milli oyuncu Ozan Kabak, antrenman öncesi Ermenistan maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Beraberliğe rağmen grupta kalma çabalarının devam ettiğini belirten Kabak, “Ermenistan maçında aldığımız beraberlik nedeniyle moralimiz bozuldu. İstediğimiz performansı sahaya yansıtamadık. Her şey bitmedi. 3 maçımız daha var. Bu 3 maçtan da yeterli sonuç alırsak Avrupa şampiyonluğuna çıkacağımızı düşünüyorum. Her oyuncu buraya bir beklentiyle geliyor.” “Ben takımda oynayarak geldim. Uzun yıllardır düzenli olarak Avrupa’da oynuyorum. Teknik direktörümün kararına elbette saygı duyuyorum. Bu onun tercihi. Tabii ki oynamayı hak ettiğimi düşünüyorum. Oynamayı bekliyordum, “dedi.

Japonya’nın çok değerli bir rakip olduğuna dikkat çeken Ozan Kabak, “Sanırım artık Japonya’yı düşünmemiz lazım. Tabii ki özel bir maç ama milli takım formasıyla oynanan her maç değerli ve özel. Japonya çok önemli bir maç.” İyi bir takım ve Avrupa’da oynayan oyuncuları var. Her şampiyonada varlar. Dünya Kupası’na katılıyorlar. Bizim için çok güzel bir sınav olacak. Maçı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bakarak konuşmak her zaman kolaydır. Sonuçlar. Hoca bir seçim yaptı ve böyle bir sonuç oluştu. Belki kazansaydık, çok iyi gitseydi başka şeyleri de konuşabilirdik. Ama “Bunu yorumlamak benim işim değil. Her oyuncu elinden geleni yapıyor. Teknik direktörün de niyeti çok iyi” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu