Haber

Bursa’da eşiyle ilişkisini öğrendiği için arkadaşını öldüren zanlı tutuklandı

Bursa’nın Kestel ilçesine bağlı Çataltepe Mahallesi’nde oturan Recep Arı, 24 Şubat’ta eşiyle tartıştıktan sonra av tüfeğini yanına alarak evden ayrıldı.

16 ATD 714 plakalı kamyonetine binen ve Arı’dan haber alınamayan ailesi, kayıp başvurusunda bulundu.

Jandarma arama çalışması başlatırken, yakınları Recep Arı’nın cesedini 1 Mart’ta evine 6 kilometre uzaklıktaki Burhaniye Mahallesi’ndeki ormanda buldu.

Cüzdan ve cep telefonuna ulaşılamıyor

Arı’nın cebinde 4 bin 500 TL olduğunu belirleyen jandarma, cüzdanına ve cep telefonuna ulaşamadı.

Bursa Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopside Recep Arı’nın başından ve vücudundan toplam 9 kurşunla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Eşi ve arkadaşı gözaltına alındı

Olayın ardından İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Arı’nın eşi SA ve arkadaşı Kadir Ilgaz’ı cinayet zanlısı olarak gözaltına aldı.

Eşi sessiz kaldı, arkadaşı cinayeti itiraf etti

Jandarma Komutanlığında susma hakkını kullanan zanlılardan Kadir Ilgaz’ın bir süre sonra kabahatini itiraf ettiği belirtildi. SA ile ilgisi olduğunu söyleyen Kadir Ilgaz’ın bunu öğrenen Recep Arı ile yaptığı tartışmada olayı fark ettiği söylendi.

Tutuklanmış

Jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede ‘kasten öldürme’ suçundan Bursa Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edilen iki zanlıdan Kadir Ilgaz ve Recep Arı’nın eşi SA tutuklandı. kontrol kuralı ile serbest bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu