Yaşam

Dredge Film Uyarlaması Geliyor

Black Salt Games ve Story Kitchen tarafından yapılan duyuru ile Dredge film uyarlaması için düğmeye basıldı. Ne var ki şimdilik kısa bir özet haricinde herhangi bir bilgi verilmiş değil. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Vampire Survivors Animasyon Dizi Uyarlaması Geliyor!


Black Salt Games tarafından geliştirilen Dredge, Team 17 yayıncılığında 2023 yılının Mart ayında satışa sunulmuştu. H. P. Lovecraft eserlerinden esinlenilen ve kimi zaman yaratık peşinde koştuğumuz ve kimi zaman da balık tuttuğumuz korku oyunu, oldukça büyük bir beğeni toplamıştı. Geçtiğimiz yıla damgasını vurmuş olan macera-rol yapma oyunu, film sektöründe de karşımıza çıkan bir başka oyun olmaya hazırlanıyor.

Dredge Film Uyarlaması Duyuruldu

Engadget tarafından rapor edilene göre, geliştirici Black Salt Games ve medya şirketi Story Kitchen tarafından yapılan açıklama ile canlı aksiyon filmi  uyarlaması duyuruldu. Ne var ki kısa bir özet dışında pek bir bilgi verilmiş değil.

1999 yılında vizyona giren Altıncı His filmine referans gösterilerek, “Su üstündeki Altıncı His gibi düşünün.” diye başlanan özetin devamında da “H. P. Lovecraft ve Ernest Hemingway karışımı gerçekçi bir atmosferik kozmik korku.” denmiş.

Şimdilik herhangi bir vizyon tarihinin bulunmadığı Dredge, aslında Story Kitchen için ilk oyun uyarlaması değil. Öyle ki canlı aksiyon filmi Sifu ve animasyon dizisi Vampire Survivors da yine bu şirketin çatısı altında hazırlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
-
Başa dön tuşu