Haber

İddia: Akşener’e karşı çıkan ekip önüne aday çıkaracak

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini kaybeden muhalefette ‘iç hesaplaşmalar’ gündeme gelmeye başladı.

Cumhuriyet’ten Merve Kılıç’ın haberine göre; Genel Başkan Meral Akşener’in 6’lılar masası önünde sert bir açıklamayla ayağa kalktığını ve ardından “Bütün bu sözleri unutup tekrar dönmenin partiye oy kaybı olarak yansıdığını” belirten DÜZGÜN Parti kurmaylarından bazıları, noktayı koydu. bunun “en büyük strateji hatası” olduğunu söylüyor. .

Akşener masaya dönmek yerine “Cumhurbaşkanı adayı olarak seçmenin karşısına bizzat çıksaydı bugün Türk siyasetinde bambaşka durumlar tartışılabilirdi ve İYİ Parti merkezin adresi olurdu” açıklamaları yapıldı. -AKP seçmeni de dahil olacak doğru seçmen”, Kılıçdaroğlu’nun adaylığı ise “yanlış”. ” da önerilmektedir.

Akşener’in de farkında olduğu anketlerde, Kılıçdaroğlu yerine Ekrem İmamoğlu’nun “cumhurbaşkanı adayı olmalı” diyen ÂLA Partisi kadrolarının da bildiği sandıklarda İmamoğlu’nun daha fazla oy aldığının altı çiziliyor. partide. Bazı personel, partinin “Türk milliyetçilerini kurumsallaştıramadığından ve kucaklayamadığından” da bahsediyor. Personel, seçim sonucunun “muhalefetin Anadolu insanını tanıyamadığını” da gösterdiğine dikkat çekiyor.

Disiplin kurulu üyesi Ethem Baykal, Akşener’i istifaya davet ederken, muhalefet grubu bugün İstanbul’da toplantı yapacak. 24-25 Haziran tarihlerinde kurultayda Akşener’in karşısına bir aday çıkabileceği söyleniyor. (KAYNAK)

haberkaracasu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu