Renk

Kozmik Güzelliğin Büyüsüyle Parlayın

İtalyan makyaj markası Kiko Milano, yeni koleksiyonu Stellar Love ile sizleri kozmik güzelliğin büyüsüyle parlamaya davet ediyor. Gökyüzündeki yıldızlara bakmanın ve hayal kurmanın büyüsünden ilham alan koleksiyondaki her çalışma, evrenin güçlü potansiyelini yansıtıyor.

Koleksiyonun yıldızlarla kaplı ambalajı potansiyel ve olasılıklarla dolu bir geceyi çağrıştırırken; Stellar Love koleksiyonunun tonları gökyüzünün dokuları ve renkleriyle dans ediyor. Galaksinin sonsuz ucundaki en derin mavilerden ve siyahlardan; Renk paleti, yıldız ışığıyla dolu metaliklerden göz kamaştırıyor.

Kiko Milano Stellar Love koleksiyonu içinizdeki ışıltıyı ortaya çıkarmayı sunuyor. Hazırlık rutinine kakao yağıyla zenginleştirilmiş Aydınlatıcı Yüz Maskesi ile başlamak, cilde ilk andan itibaren ışıltılı kozmik bir güç kazandırır. Parıldayan yıldızlara ve parıldayan jele sahip Göz Pedleri, göz çevresini canlandırmak için bakım rutininize canlandırıcı tazelik veya rahatlatıcı bir sıcaklık eklemek için idealdir.

Vanilya kokulu Galaktik Hydra Dudak Balsamı dudak bakımını başka bir boyuta taşıyor. Balsam, formülündeki badem yağı ile dudakları beslerken, harika bir yumuşaklık ve parlaklık hissi ile sarar. Hazırlık rutinini tamamlayan ise yıldızlardan ilham alan çiçeksi ve meyveli notalara sahip Moonlight Spark Eau de Parfum; Astral süslemeli ambalajı büyüleyici…

Glow Face Primer ay gibi parlayan bir cilt yaratmak için eksiksiz bir üründür. Hafif dokulu formülüyle göz kamaştırıcı bir ışık patlaması yaratır ve makyaj için sağlıklı, ışıltılı bir makyaj bazı oluşturur. Bir tarafında krem ​​allık, diğer tarafında pudra bulunan Galactic Duo Blush, yanaklara yumuşak ve romantik bir renk kazandırıyor. Kolay taşınabilen kompakt ambalajı ile hem gündüz hem de gece kullanımına oldukça uygun bir üründür.

Radiant Liquid Highlighter, vurgulanacak alanları vurguluyor ve hafif dokusuyla maksimum etki vaat ediyor. Ultra ince aplikatörü sayesinde yüz ve göz çevresine rahatlıkla uygulanabilir. Güçlü inci ışıltıları içeren aydınlatıcı ve allık kombinasyonu Cosmic Shine Highlighter, yanaklara ve şakaklara Samanyolu’ndan çıkmışçasına yumuşak bir parlaklık katıyor. Üç renkli palet, yumuşak parlak dokunuşlardan yoğun parıltılı vurgulara kadar geniş bir renk kombinasyonu yelpazesi sunar.

Gözlere derin ve ışıltılı vurgular katan yüksek pigmentli farlardan oluşan Cosmic Gaze Göz Farı Paleti, parlak ve yıldızlarla dolu bir göz makyajı oluşturmaya yardımcı olur. Mat ve metalik altı fardan oluşan palet, ipeksi dokusuyla dikkat çekiyor.

Koleksiyonun en sevilen eserlerinden biri olan 2 in 1 Eyeshadow & Eyepencil, far ve eyelinerın ideal birleşiminden oluşan yapısıyla gözleri belirginleştiriyor, metalik dokusuyla göz kamaştırıyor. Ultimate Pen Eyeliner, klasik siyah veya yeni mavi tonlarının yanı sıra sınırlı sayıda üretilen mor rengiyle göz makyajına galaktik bir dokunuş katıyor.

Koleksiyonun maksimum hacim ve kalıcı bukleler vaat eden maskarası Starlash Panoramic Maskara, kusursuz bir göz makyajına son rötuşları yapıyor. Jojoba içeren özel formülü ve güçlü fırçasının doğal lifleri ile kirpikleri uzatan maskara, ağır hacimli bir görünüm yaratıyor.

Zengin, tam mat bir renk veren Velvet Caress Lipstick, yoğun renk salınımıyla dudakları farklı ve çekici bir görünümle sarıyor. Kiko’nun en çok satan ürünlerinden biri olan Duo Lip Color and Gloss, çift taraflı kullanımıyla parlak dudaklardan hoşlananların gözdesi… Çilek, mavi ahududu ve misk aromalarını içeren kokusuyla büyüleyen Duo Lip Color and Gloss Bir tarafında tam kapatıcı ruj, diğer tarafında ise ruj var. Rengarenk dudak parlatıcısıyla koleksiyonun en dikkat çekici eserlerinden biri.

Parlak bir renk ve hacim veren Universal Lip Volume, dudak görünümünü başka bir boyuta taşıyor. Anında nemlendiren parlaklık susam tohumu ve hyaluronik asit ile zenginleştirilmiştir.

Kiko Milano Stellar Love koleksiyonu, muhteşem ve eşsiz galaktik makyaj görünümünü Metallic Spark Nail Lacquer ile tamamlamayı sunuyor. Mekanın eşsiz ışıltısını tırnaklara taşıyan Metalik Spark Tırnak Cilası, jel benzeri yapısı ve mekan elementlerinden ilham alan dört farklı rengiyle koleksiyonda yer alıyor.

haberbeylikduzu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu