Ekonomi

Lansman yaklaşırken Shibarium başka bir büyük projenin desteğini aldı

Investing.com – şibaTopluluk, ekosistemde katman-2 Blockchain ağı olarak çalışacak Shibarium’un açılışını beklemeye devam ederken, son gelişmeler lansmanın oldukça yakın olduğunun habercisi gibi görünüyor.

Atomic Wallet, Shibarium için ekini duyurdu

Shibarium’un kuruluşunu açıklayan harici kripto cüzdanı uygulaması Atomic Wallet, şiba Topluluğu heyecanlandıran son projeydi. Atomic Wallet’ın 5 milyona yakın kullanıcıya sahip olması ve 500’den fazla kripto para için saklama hizmeti vermesi Shibarium için değerli bir temel oluşturuyor.

Shibarium’un beta sürümünün ne zaman çıkacağı kesin olarak bilinmese de cüzdan servis sağlayıcılarının eklerini duyurmaya başlamış olması lansmanın çok yakın olduğunu gösteriyor. Bugünkü Atomic Wallet duyurusundan önce Ledger ayrıca Shibarium için takviye yapacağını duyurdu.

Kripto alanında değerli bir yere sahip olan kripto para donanım cüzdanı Ledger, bu hafta Shiba ekosisteminin 2. katman çözümünü destekleyeceğini duyurdu.

Şibaryum, Ethereumağınızda çokgen . Ağ için yapılan yorumlar arasında, piyasaya çıktıktan sonra stabil çalışması sağlanırsa projenin Polygon ile rekabet edebileceği söyleniyor. Bu da Shibarium’da aktif olarak kullanılacak ekosistemin, BONE ve SHIB kripto varlıklarının kullanım alanını artıracağı anlamına geliyor. Ayrıca Shibarium ağına özel olarak geliştirilmekte olan bir yakma protokolünün de SHIB token arzının azalmasına katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Son gelişmelerin ardından Shibarium ile daha çok gündeme geldi. KAPUT Bu hafta kısmi bir düzeltme trendine girse de dün yüzde 5 değer kazanmasının ardından 1.3 dolar bandına yükseldi. Kripto para birimi, yılın başından bu yana %67’lik bir değer artışı ile ilerliyor.

SHIB, bu hafta satış yüklü bir şekilde 0,000012$ kaybettikten sonra bugün 0,0000115$’da.

Author: Günay Caymaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu