Haber

MHP lideri Bahçeli: Taksiciyi öldüren alçak vatandaşlıktan çıkarılmalı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa’da önemli açıklamalarda bulundu. İzmir’de sırtından vurulan taksi şoförünü gündemine alan Bahçeli, “Taksi şoförümüzü öldüren alçak vatandaşlıktan çıkarılmalıdır” dedi. söz konusu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin” Manisa Mitingi’nde konuştu.

“SALDIRGANIN VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILMASI GEREKİYOR”

İzmir’de yakaladığı saldırganın sırtından vurularak hayatını kaybeden taksi şoförüyle ilgili konuşan Bahçeli, “Teröriste acımak diye bir şey yoktur. Taksi şoförümüzü öldüren alçak vatandaşlıktan çıkarılmalıdır. ” İfadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

DESTİSTİST ÖLÜM ÇAĞRISI YAPTI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de İzmir’de Delil Aysal tarafından vurularak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden taksi şoförü Oğuz Erge’nin cinayet zanlısının gazetenin sayfalarını takip ettiğini belirtti. Terör örgütü PKK sosyal medya platformlarında.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici

BBP olarak cezaları yetersiz bulduklarını, bu nedenle bazı hataların infazında idam cezasının uygulanması gerektiğini belirten Destici, şöyle konuştu: “Biri askerimizi, polisimizi, öğretmenlerimizi, sivillerimizi kurşunla öldüren teröristler için. ve patlayan bombalar ve emir verenler için. İkincisi, küçük çocuklarımız için.” Kaçıran, tecavüz eden ve sonra öldüren sapıklar için. Üçüncüsü de taksici kardeşimizi sebepsiz yere ‘keyfi’ denilebilecek şekilde öldüren katiller gibi. Bu katillere idam cezası mutlaka geri getirilmelidir. 2018 yılında Meclis’e girdiğimde bununla ilgili Anayasa’da “Değişikliği tüm parti gruplarıyla paylaştım. Anayasa değişiklik teklifi hazırladık ama ne yazık ki bizden başka kimse ‘evet’ dedi. Bunu milletimizin bilmesi gerekiyor. Bu 3 suçtan dolayı idam cezası mutlaka geri getirilmelidir.”

NE OLDU?

Taksi şoförü Oğuz Erge, 31 Ocak günü saat 03.30 sıralarında Gaziemir’e gideceğini belirten kapüşonlu ve cerrahi maskeli Buca Gediz Mahallesi’nden 19 yaşındaki Kanıt Aysal’ı aldı. Taksi Gaziemir Belediyesi’nin yakınına geldiğinde. Aysal’ın arka koltuktan tabancayla 3 el ateş etmesi sonucu ağır yaralanan Erge, kaldırıldığı İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Erge ve aracındaki para ve eşyalarını alarak kaçan şüpheli, polisin 70 güvenlik kamerasının kaydettiği yaklaşık 110 saatlik görüntülerin incelenmesinin ardından Buca’da saklandığı adrese düzenlenen operasyonda yakalanarak tutuklandı. suç mahalli ve çevresi. Araç içi kameranın olay öncesinde, sırasında ve sonrasında yaşananları kaydettiği ortaya çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu