Teknoloji

Samsung One UI 5 Watch’un Yeni Özellikleri Duyuruldu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı saatler için geliştirdiği yeni işletim sistemini” OneUI 5 İzle“(Wear OS 4)” ile ilgili ilk detayları paylaştı. ne sunacak?

Samsung’un internet sitesinde yer alan bilgilere baktığımızda One UI 5 Watch ile tüketicilerin her alanda yeniliklerle hızlı bir şekilde karşılaşacağını görüyoruz. Bu içerikte; uyku takibiFitness seçenekleri ve kullanıcı güvenliği gibi kategoriler de akıllı saatlere ulaşacak yeni özellikler arasında yer alacak.

Yeni özelliklere geçmeden önce: Hangi akıllı saatler One UI 5 Watch güncellemesini alacak?

  • galaksi izle 4
  • Galaksi İzle 4 Klasik
  • galaksi izle 5
  • Galaksi İzle 5 Pro
  • Galax Watch 6 (henüz yayınlanmadı)

One UI 5 Watch ne zaman çıkacak?

Samsung, akıllı saatler için hazırladığı yeni işletim sisteminin ne zaman çıkacağını açıklamadı. Ama beklentiler Eylül 2023.

One UI 5 Watch (Wear OS 4) özellikleri

Daha kaliteli bir uyku için özel çalışmalar yapıldı

Wear OS 4 güncellemesi alacak olan Samsung akıllı saatler, kullanıcıya daha iyi uyku kalitesi sağlamak için tasarlandı. daha fazla yardım sağlayacak. Yapılan açıklamaya göre kullanıcılar uyku koçlarına sadece akıllı saatlerini kullanarak ulaşabilecek. Ayrıca Samsung’un tüm ekosistem ürünleri artık akıllı saatlerin uyku takibi özelliği ile birlikte sunuluyor. Birleşik çalışacak şekilde. Bu, kullanıcının uykusunun başka bir ürün tarafından bölünmesini önleyecektir.

Tüm bunlara ek olarak; Samsung’un yeni güncellemesi ile horlama takibi gelişecek. Kullanıcı, yeni bir uyku düzeni arayüzü görmeye başlayacaktır. Horlama izlenirken horlama sırasında kandaki oksijen seviyesinin nasıl değiştiği veya uykunun hangi evresinde olduğunuz gibi bilgiler verilecektir.

Fitness özellikleri daha ayrıntılı bilgi sağlayacaktır

Fitness özellikleri ayrıca One UI 5 Watch ile geliştirilecektir. Öyle ki kullanıcılar koşu yaparken anlık durum takibi yapabilirler. Ayrıca spor yaparken nabız takibi yapılacak ve buna göre kullanıcı bilgilendirilecek. koçluk yapılacak . Ve tabi ki artık daha birçok spor faaliyetinin de temeli atılacak.

Acil durumlar için yepyeni bir SOS sistemi geliyor

Samsung, akıllı saat kullanıcılarına yepyeni bir SOS sistemi sunacak Bu yeni sistem, kullanıcının anında arama yapmasına ve acil durumlarda konum ve tıbbi bilgilerini otomatik olarak göndermesine olanak sağlayacaktır. Tüm bunlara ek olarak 55 yaş ve üstü akıllı saat kullanıcıları için düşme algılama sistemi devreye girecek. Kullanıcının düşmesi durumunda, SOS sistemi hemen aktif olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu