İş

Vodafone Business’ın Akıllı Fabrika Çözümü Okursoy’un Verimliliğini Yüzde 45 Artırdı

İşletmelerin teknoloji iş ortağı Vodafone Business, sunduğu Akıllı Fabrika çözümüyle Türkiye’nin önde gelen metal imalat markalarından Okursoy’un çözüm ortağı oldu. Bulut tabanlı Akıllı Fabrika çözümüyle yenilikçi bir altyapı oluşturan Vodafone Business, üretim süreçlerini bağımsız bir sistem üzerinden uçtan uca takip ederek şirketin operasyonel verimliliğini yüzde 45 artırdı.

Vodafone Business, işletmelerin dijitalleşmesine öncülük etme vizyonuyla faaliyet gösteriyor; Şirketlerin dijital dönüşümünü desteklemeye devam ederken, teknoloji çözümleriyle de işletmelere verimlilik ve tasarruf fırsatları sunuyor. Bu noktada Türkiye’yi uluslararası ölçekte başarıyla temsil eden markalardan biri olan Okursoy’a metal imalat departmanında hizmet veren Vodafone Business, bulut tabanlı Akıllı Fabrika ürün entegrasyonu ile işletmenin rekabet avantajı elde etmesini ve makine parkuru elde etmesini sağlıyor. sunduğu çözümle kendi şubesinde verimliliği artırırken, kurumsal müşterilerinin dijitalleşme yolculuğunda en değerli iş ortaklarından biri haline geliyor. olmuş.

“Akıllı Fabrika çözümümüz ile üretim ve iş takip süreçleri optimize edildi”

Vodafone Business olarak kendilerini sadece bir telekom şirketi olarak değil, işletmelerin tüm teknolojik ihtiyaçlarını yenilikleriyle karşılayan bir dijital iş ortağı ve teknoloji danışmanı olarak konumlandırdıklarını ifade eden Dr. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasret Kestioğlu,Konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Nesnelerin interneti, yapay zeka, bulut uygulamaları, bilgi merkezi gibi teknolojilerimiz ve yeniliklerimiz ile işletmelerin ihtiyaçlarına birçok çözüm sunuyoruz. Buna paralel olarak Metal imalat sanayimizin lider markalarından Okursoy’un Akıllı Fabrika ürünümüzle çözüm ortağı olduk.

Şirketimizin üretim alanında kullandığı makinelerin çalışma saatlerini takip ederek, üretimdeki verimlilik kayıplarını ve bu kayıpların nedenlerini anlık olarak tespit edip, süreçlerin sorunsuz hale getirilmesi için gerekli aksiyonların alınmasına ihtiyaç vardı. Okursoy, şirketlerin dijitalleşme yolculuğunda ihtiyaç duyduğu bilgi toplama, entegrasyon ve otomasyon altyapısını sağlarken üretim süreçlerini optimize eden Akıllı Fabrika çözümümüz sayesinde; ERP sistemi, makineler ve operatörleri temasa geçirerek tüm bilgilere uzaktan ulaşılır hale geldi. Dijital iş ortağımız, etkin içgörü sağlayan gelişmiş raporlar sayesinde anlık olarak izlediği üretim süreçlerini optimize etmenin yanı sıra, iş takip görevlerinin dijitale aktarılması sayesinde gerçek zamanlı verimliliği takip ederek makine verimliliğinde de yüzde 45 artış elde etti. Ayrıca 7/24 anlık tespit ve müdahale imkanıyla üretim ve hizmet kalitesini artıran işletmemiz, Vodafone Business’ın teknik uzmanlarının desteğiyle iş sürekliliğini sağladı.”

Dijitalleşme sayesinde verimlilik oranı arttı

Vodafone Business ile iş birliği kapsamında ve uzman grupların desteğiyle Akıllı Fabrika analizi ile üretim süreçlerini basit, verimli ve izlenebilir bir yapıda yönetebildiklerini belirten Dr. Okursoy Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okursoy Konuyla ilgili ayrıca şunları söyledi: “Vodafone Business ekiplerinin desteğiyle Akıllı Fabrika çözümünü sorunsuz bir şekilde tamamlayarak fabrikamıza entegre ettik. Bu sayede üretimimizi kapasite, zaman ve makine bazında anlık olarak takip etmeye başladık ve gerektiğinde bu süreçlere anında müdahale etme imkanı bulduk. İhtiyaçlarımıza özel tasarlanan bu çözüm sayesinde verimliliğimizi önemli ölçüde artırdık ve güçlü bir altyapıya kavuştuk. “Merkez fabrikamıza entegre ettiğimiz bu uçtan uca çözümle üretim süreçlerimizi dijitalleştiriyor ve optimize ediyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

karesi-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu