Haber

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun Ordu’da konuştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Yetkili kurumlarımız ve vatandaşlarımızla sandıkta olacağız. 1 oy bir ülkenin kaderini değiştirir. Attığımız her oyuna hep birlikte sahip çıkacağız.” söz konusu.

Altınordu ilçesindeki esnafı ziyaret ettikten sonra gazetecilere açıklama yapan Torun, 14 Mayıs’ta yapılacak ön seçim çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Saha çalışmalarında çok olumlu yansımalarla karşılaştıklarını belirten Torun, görüştükleri birçok vatandaşın yaşadıkları zulmü kendilerine anlattığını söyledi.

Vatandaşlara analiz önerilerini anlattıklarını kaydeden Torun, “Onların desteğiyle sorunlarını mutlaka çözeceğimize inanıyorum. Yetki alınca vatandaşın yıllardır çözülmeyen sorunlarını çözeceğimizin sözünü veriyoruz. .” dedi.

Partilerinin seçim günü sandık güvenliği konusunda uzun süredir çalıştıklarını belirten Torun, bu süreçte illerde görevli arkadaşlarının her zaman kontrolün elinde olduğunu söyledi.

Seçim günü için teşkilatta herkesin hazır olduğuna dikkati çeken Torun, şunları kaydetti:

“Biz bu konuya parti olarak hazırız. Sadece o da değil. Türkiye gönüllüsü adı altında şu anda 50 bini geçtik. Vatandaşlarımızdan da bu anlamda destek alıyoruz. Bu gönüllülerin sayısını artırmayı planlıyoruz.” 100 binin üzerine.Gerektiğinde bu arkadaşlarımızı görevlendireceğiz.Yetkili kurumlarımız biziz.Vatandaşımızla birlikte sandığa gideceğiz.1 oy bir ülkenin kaderini değiştirir.Verdiğimiz her oyuna hep birlikte sahip çıkacağız.”

Torun, cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki günlerde Ordu’yu ziyaret edeceğini ancak tarihin henüz belirlenmediğini sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu