Yaşam

Ercan Saatçi, hastanede kanser tedavisi gören Hüsnü Şençiler’i ziyaret etti.

Sibel Can ve Hakan Altun’la uzun süredir “Müzik Anlat Bize” programında yer alan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlenmeyer’e bağırsak kanseri teşhisi konulduğu ortaya çıktı. Operasyonda bağırsağından bir parça alınırken, hastanedeki tedavisi devam ederken arkadaşları onu yalnız bırakmadı.

“İYİ GÜZEL, HIZLI KALKALIM”

Usta sanatçılar Ercan Saatçi ve Hakan Altun hastaneye giderek Şençiler’i ziyaret etti. Hastane koridorunda Şençiler ile birlikte yürüdüğü bir görüntüyü Instagram hesabından paylaşan Saatçi, “Kardeşimizin durumu iyi, çabuk iyileşiyor, çok şükür. Geçmiş olsun” dedi.

EĞLENCELİ: AMELİYATIM VAR DURUMUM ÇOK İYİ

Bağırsak kanseri teşhisi konulduğunun ortaya çıkmasının ardından Instagram hesabından yaptığı açıklamayla son durumu hakkında bilgi veren Hüsnü Şenlenmeyer, “Sevgili dostlarım, dostlarım, sevenlerim… Tavsiye üzerine ameliyat oldum. Geçen hafta rutin kontrollerimden sonra doktorlarıma ulaştım.Sağlığım iyi birkaç gün kontrol amaçlı.Hala hastanede olacağım. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Kısa bir aradan sonra tekrar görüşürüz. Hayranlarımla hem ekranlarda hem de konserlerimde.”

Alakalı haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu