Teknoloji

IGG, Deprem Bölgesine Yardım Eli Uzattı!

Bu ay yaşadığımız deprem felaketinin on beşinci gününe girdik. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken oyun sektöründen de yardımlar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yardım kampanyası başlattığını açıklayan CD Media, PUBG ve PUBG Mobile, Bungie, Crytek ve Humble Bundle’ın ardından Lords Mobile’ın geliştiricisinden bir yardım geldi. IGG Ayrıca deprem bölgesine yardım eli uzattı.

IGG Sarsıntı Bölgesine Yardım Ulaştırdı

Türkiye, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki sarsıntılarla sarsıldı. 11 ili kapsayan geniş bir bölgeyi etkisi altına alan deprem, yaşadığımız yüzyılın en büyük yıkımlarından biri olarak tüm Türkiye’yi şok etti. Bu büyük felaketin ardından Türkiye’nin yaralarını sarması için yardım eli. IGG, deprem bölgesine 200.000 $ yardım sağladı.

IGG ve Lords Mobile’dan beyin sarsıntısı bölgesine 200.000 $ destek

Türkiye’de oyunları geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan IGG, depremin ardından bölgeye hızlı bir şekilde yardım etmek için harekete geçti. Oyun bölümüne Singapur, Çin ve Türkiye takımlarının liderlik etmesi temennisiyle yardım tırları, hazırladıkları taziye ve destek açıklamalarıyla geçtiğimiz hafta deprem bölgesine hareket etti.

IGG Çin ve Türkiye gruplarının 9 Şubat’ta paylaştığı ortak mesajda, “…IGG ekibi olarak halkımızın yanında olmak adına Çin grubumuz tarafından deprem bölgesine taşınan tırımızın bir an önce ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını temenni ediyoruz. Ancak Türkiye grubu olarak bugün yola çıktığımız yardımın, halkımızın yaralarına merhem olmak üzere yardımların daha da büyümesine vesile olmasını temenni ediyoruz. Yardımlarımızın devamı yetkili kurumlarca paylaşılan ihtiyaç listesine göre devam edecek ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır.söylendi.

Lords Mobile oyuncuları gönüllü olacak

IGG Çin ve Türkiye grupları yeni açıklamalarında deprem bölgesine yardım amacıyla 200 bin dolar bedelle yardım yapacaklarını duyurdu. Yardımları toplu halde deprem bölgesine ulaştıracak olan IGG ekibi, malzemelerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlamak için oyuncularından destek istedi. Lords Mobile Facebook sayfasından paylaşılan mesaj sonucunda gönüllüler ve IGG çalışanları bir araya gelerek yardım paketlerini hazırlayarak bölgelere gönderdi.

İGG grubu, Türkiye halkının yanında olduklarını ve yardımların deprem bölgesinde ihtiyaç sahiplerine destek olmasını umduklarını ifade etti. Yaralar iyileşene kadar yardıma devam edeceğini ifade eden IGG, şunları kaydetti: “Depremde yakınlarını kaybedenlere bir kez daha başsağlığı diliyor, yaralılara bir an önce şifalar diliyoruz.”Bir kez daha taziyelerini iletti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu