Haber

Yunan arama kurtarma ekibinden AFAD’a övgüTürkiye’den alkışlarla uğurlandılar

– Yunan arama kurtarma ekibinden AFAD’a övgü

Türkiye’den alkışlarla karşılandılar

ATİNA – Deprem bölgesindeki çalışmalarını tamamlayarak ülkelerine dönmek üzere yola çıkan Yunan İskeçe Kurtarma Birimi (EOD), “Bize destek olan herkese ve tabii ki AFAD Türkiye yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. mükemmel konukseverlik ve işbirliği.”

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye’ye giden arama kurtarma ekipleri çalışmalarını tamamladıktan sonra ülkelerine dönmeye başladı. Hatay ve Adıyaman bölgelerinde arama kurtarma çalışmalarına katılan Yunanistan İskeçe Rum Kurtarma Birimi (EOD), ülkelerine dönmek için İstanbul’a gitti. İskeçe Rum Kurtarma Birimi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Bizi destekleyen herkese ve tabii ki AFAD Türkiye yetkililerine mükemmel misafirperverlikleri ve işbirlikleri için teşekkür ederiz. Kendilerine bu zor görevde güç ve sabır diliyoruz.”

Öte yandan karadan İskeçe’ye gitmeden Kapalıçarşı’ya uğrayan Yunan timi ise alkışlar ve sevgi tezahüratları eşliğinde yürüdü. Esnaf, Yunan arama kurtarma grubuna lokum ve çiçek ikram etti.

sirvan-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu