Haber

Yıkılan şehrin umudu: Hatayspor

– Yıkılan şehrin umudu: Hatayspor

Hataylılardan Volkan Demirel’e övgü

Hataysporlu taraftar, “Volkan Demirel’in insancıl ve vicdanlı karakterinin bambaşka olduğunu sonradan öğrendik”

HATAY – Büyük Lig’in başlamasına sayılı günler kala depremin vurduğu Hataylılar, Akdeniz ekibinin başarısından memnun olmayı umuyor. Kadroyu bırakmayarak vefa gösteren teknik direktör Volkan Demirel’e Hatay halkı hayranlık duyuyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkım Hatay’da meydana gelirken Hatayspor da ağır yaralandı. Kentte yaşanan yıkımda Hatayspor’un başarılı oyuncusu Ganalı futbolcu Christian Atsu ve Sportif Direktör Taner Savut başta olmak üzere takımda çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Bordo-Beyazlılar depremin ardından ligden çekilerek sezonu kapatmıştı. 2023-2024 sezonuna sayılı günler kala yıkılan şehrin halkı Hatayspor heyecanına kapıldı. Taraftarlar uzun bir aradan sonra maçlarını Mersin’de oynayacak takımlarına destek olamayacak olmanın üzüntüsünü yaşarken, Hatayspor’un şehre umut vereceğine inanıyor. Bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Volkan Demirel’i öven taraftarlar, başarılı teknik direktörü sadakatinden ötürü yere seremiyor.

“Bu şehri ayağa kaldırmak için Hatayspor’a ihtiyacımız var”

Harap olan şehri ayağa kaldırmak için umuda ihtiyacı olduğunu belirten Hataysporlu Yusuf Yüksel, Volkan Demirel’in vefasını övdü ve “Çünkü spor bizi hayata bağlayan bir obje. Başımızda Volkan hoca Şehrimizi düşünüyoruz Bu şehri ayağa kaldırmak için spora ihtiyacımız var özellikle Hatayspor için Hem reklam açısından hem de şehrin keyfi açısından inanın çok eğlendik. Bu sene de güzel bir dönem geçirirsek önümüzdeki senelerde Hatay’da oynamak istiyoruz.Çünkü burada kalan seyircilerimiz de umarım önümüzdeki senelerde yeniden forma girer ve daha iyi bir ortamda buluşuruz.Volkan Demirel bir oyuncu. genç arkadaşımız Hatay için gerçekten kendini feda etmiş bir arkadaşımız. İyi ki böyle bir hocamız var. Çok mutluyuz onu çok seviyoruz. İnşallah Hatay için güzel bir gün geçiririz. Başarılar” söz konusu.

“Volkan hocamız ilk günden beri bizi yalnız bırakmadı”

Hatayspor’un küllerinden yeniden doğacağını belirten Mehmet Bıyık, Volkan Demirel’in kendilerini yalnız bırakmadığına dikkat çekerek, “Hatayspor olarak lig hasretini çekiyoruz. Öncelikle depremzedelere geçmiş olsun diyorum. Aşkımız yarım kaldığına göre 2023-2024 döneminde Anka Kuşu gibi küllerimizden doğacağız” diyen Volkan hocamıza da buradan çok teşekkür ediyorum. Volkan hocamız ilk günden beri bizleri yalnız bırakmadı. Onu çok seviyoruz. Sonsuza kadar onunlayız. O bizimle. Kalbimiz onunla. Hatayspor’un yanındayız” dedi.

“Volkan Demirel Hatay’a umut oldu”

Hatayspor’un maçlarını Mersin’de oynayacak olmasından dolayı üzgün olduğunu ifade eden Gökhan Aslan, “Futbolsever olarak tabi ki mutluyuz. Deprem felaketinden dolayı buruk bir sevincimiz var. Tabii ki umutluyuz. Hatayspor artık umudumuzdur.dışarıda bizi temsil edecek.Mersin’de oynasa da biz yine de Hatayspor’umuzun peşine düşeceğiz.Her yere gideceğiz.Volkan Demirel’e ‘adam gibi adam’ diyeceğim.Volkan Demirel oldu Hatay’a umut oldu Hatay’ımızın sesi oldu.Biz ona eskiden iyi bakmazdık.Daha sonra Volkan Demirel’in insani ve vicdani karakterinin farklı olduğunu öğrendik.Hatay’a geldi. Hayatımıza girdi. İyi ki oldu” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu