Sağlık

Ayıplı Konuşmanın Görgü Kuralları Vardır: Yatak Odasını Ateşe Verecek 10 Cümle

Partnerinize çizgiyi aşmadan yaramazlık yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Eğer onun moralini bozmadan onunla konuşmak istiyorsanız listelediğimiz müstehcen konuşma cümlelerini etkileyici bir ses tonuyla kulağına fısıldayabilirsiniz. Ancak aşırıya kaçmamanızı tavsiye ederiz çünkü büyü bir anda bozulabilir. Dikkat olmak! ?

1. “Giysilerimi çıkardım ve seni bekliyorum.”

Partnerinize kıyafetlerinizi çıkardığınızı söylediğinizde sizi üzerinizde hiçbir şey yokken hayal edecektir. Bu onu hızla yaramazlık yapmaya hazırlayacaktır.

2. “Bütün gece seni düşündüm.”

Her iki taraf da istediğinde cinsellik fazla zaman ve yer almaz. Ama kabul edelim ki geceleri seks genellikle daha fazla zevk verir. Partnerinize bütün gece onu düşündüğünüzü söylediğinizde sizi daha da çok arzulayacaktır.

3. “Vücudunun her santimini öpmek istiyorum.”

Eğer iletişim bağımlısı bir partneriniz varsa bu cümle onu her zaman size daha çok çekecektir. Öpüşmek, dokunmak, sevişmek tahrik edici şeylerdir.

4. “Beni delirtiyorsun.”

Zehirli ok gibi gelen bir cümleyle müstehcen konuşmaya devam ediyoruz. Partnerinize onu deli ettiğinizi söylemek durumu daha da artıracak ve yatak odanız daha da ısınacaktır.

5. “Kokun beni çekiyor.”

İnsan vücudundaki en güçlü duyulardan biri koku alma duyusudur. Hoşumuza giden bir kokuyu uzun süre hafızamızda tutabiliriz. Partnerinize kokusunun çekici olduğunu söylediğinizde onun da size karşılık vereceğinden eminiz!

6. “Seni saatlerce öpmek istiyorum.”

Cinselliği deneyimlemenin ilk adımı etkileyici ve tutkulu bir şekilde öpüşmektir. Ön sevişmenin keyifli olabilmesi için partnerinizle tutkuyla öpüşmelisiniz.

7. “Sana karşı koyamıyorum.”

Partnerinizi kışkırtmaya karşı koyamayacağınızı kesinlikle belirtin. Ona karşı konulmaz hissettirdiğinizde yatak odanız daha da ısınacaktır, bundan emin olabilirsiniz.

8. “Durma!”

Tek kelimeyle müstehcen konuşma olabilir mi? Elbette olur! Partnerinize durmamasını söylediğinizde durmayacak ve daha da hızlanmak isteyecektir.

9. “Tenini benimkinin üzerinde hissetmek istiyorum.”

Temas bağımlılarını anında harekete geçirebilecek bir cümle: Tenini tenimde hissetmek istiyorum. Hele ki partnerinizle karşı koyamayacağınız bir cilt uyumunuz varsa, keyfini çıkarın!

10. “Seninle olmak için sabırsızlanıyorum!”

Bu cümle en sabırlı insanı bile sabırsızlandıracak cümlelerden biridir. Partnerinize onunla birlikte olmak için can attığınızı söylediğinizde ikinizi de keyifli anlar bekliyor olacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu